Termeni si conditii

Prin accesarea site-ului www.artificii-lebaron.ro acceptati implicit termenii si conditiile din acest document. Daca nu sunteti deacord, nu folositi acest site.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice S.C. Fungus S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este de confirmare si livrare a comenzilor.

Prin acceptarea acestori termeni si conditii va dati acordul ca datele personale ale dumneavoastra sa poata fi furnizate catre terti avand ca scop posibilitatea livrarii comenzilor. Refuzul dumneavoastra de a furniza datele determina imposibilitatea finalizarii comenzilor.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la S.C. Fungus S.R.L.. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.
Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.
Prin folosirea acestui site va angajati sa nu postati sau transmiteti prin intermediul acestuia nici un fel de materiale care sunt, sau ar putea fi in mod rezonabil interpretata ca: defaimatoare, calomniatoare, obscene, jignitoare, abuzive, de natura sa incite la ura rasiala, discriminatorii sau blasfemie; incalca drepturile de proprietate ale oricarui tert sau pentru care nu ati obtinut toate licentele necesare si / sau aprobarile sau incalca orice alta lege. Ne rezervam dreptul de a le indeparta de pe site fara nici o notificare.
Modificari ale politicii de confidentialitate

Daca consideram ca este necesara o schimbare a regulilor de confidentialitate, vom publica respectivele modificari in aceasta pagina pentru a va informa cu privire la tipurile de informatii pe care le colectam si modul in care le utilizam. Daca aveti intrebari cu privire la politica noastra de confidentialitate va rugam sa ne scrieti.
Preturile sunt actualizate zilnic. Preturile din comenzi sunt valabile 5 zile din momentul confirmarii acestora.

Pentru produsele cu disponibilitatea “Indisponibil momentan”, Fungus nu poate garanta pretul.

Disponibilitatea se poate modifica oricand pe parcursul procesarii comenzii.Produsele pot fi rezervate din stocul Fungus pentru maxim 3 zile lucratoare. Dupa acest interval, rezervarile se vor sterge automat.

 

S.C. Fungus S.R.L. face tot posibilul sa pastreze acuratetea datelor pe acest site, dar mai pot aparea si inadvertente cauzate de schimbarea specificatiilor sau a preturilor de catre producator fara preaviz, erori de operare, etc… De asemenea imaginile au caracter informativ si produsele livrate putand diferi de acestea in ceea ce priveste culoarea, accesoriile incluse, etc.In cazul in care observam vreo neconcordanta, ne rezervam dreptul de a opri comanda si de a anunta clientul de eroarea aparuta.

Conform OG 130/2000 consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.Returnarea produsului se va face in starea in care a fost primit si cu toate accesoriile. In caz contrar ne rezervam dreptul de a nu-l accepta. In cazul in care se doreste returnarea unui produs care nu mai este in starea in care a fost primit, acesta va face obiectul unui nou contract.
Rambursarea contravalorii produselor se va face in termen de 10 zile lucratoare de la retur, prin transfer bancar.
Daca livrarea a fost facuta prin curier rapid si clientul observa deteriorari ale ambalajului, va cere notarea acestui lucru in actul de predare/primire.
Comenzile ridicate de la magazinele noastre sau livrate prin intermediul agentilor nostrii nu se supun O.G. nr. 130 din 31 august 2000 deoarece pot fi vizualizate, verificate si acceptate personal, ca si corespunzatoare cu scopul si nevoile clientului si se supun legilor in aceasta materie.

Utilizatorul are acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca/ modifica/ reproduce/ copia partial sau integral site-ul sau de a exploata site-ul in orice alt mod, in scopuri comerciale sau contrare intereselor Fungus, fara acordul scris al acestuia.

Prezentul contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre S.C. Fungus S.R.L. si cumparator se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente pe raza localitatii unde Fungus isi are sediul.